Kameravalvonta

Kameravalvontatuotteisiimme kuuluu infrapunatutkia, IP-kamerajärjestelmiä ja haalarikameratuotteita.

Infrapunatutkat

Tärkeät rakennukset ja alueet, joiden ympäristöä on syytä valvoa, on helppo suojata yhdellä tai useammalla infrapunatutkalla. Niiden pyörivä lämpökamera kuvaa koko 360:n asteen ympäristön yöllä tai päivällä ja havaitsee ihmiset, autot ja muut liikkuvat kohteet lämpötilaerojen perusteella. Ne pystyvät myös automaattisesti seuraamaan kohteita ja näyttämään niiden reittejä. Jos joku kohteista etenee kielletyille alueille, voidaan generoida hälytyksiä. Näin yhdellä kamerasensorilla voidaan korvata monta tavallista valvontakameraa.

Spynel-tuoteperheessämme on useita malleja, joista Spynel-X huomaa ihmisen jopa 8 km:n päästä ja kevein repussakin kulkeva alle 2 kg:n malli aina 700 metristä asti. Välissä on monta muuta eri mallia, joista osa on optimoitu eri ympäristöihin kuten laivoihin. Ne näkevät myös sumussa ja ovat tutkista poiketen täysin passiivisia eli eivät lähetä signaalia, joka voitaisiin helposti havaita.

Kustakin mallista löytyy vielä omat alimallinsa, joissa tarkkuudet ja pyörimisnopeudet vaihtelevat. Niiden toimintaa ohjataan Windows PC:ssä toimivalla älykkäällä Cyclope-ohjelmistolla.

Erityisesti uusia käyttömahdollisuuksia avaava Spynel M-malli on herättänyt paljon kiinnostusta pienen kokonsa ja edullisuutensa takia.

 

IP-kamerajärjestelmät

Perinteisempään kameravalvontaan tarjoamme hinta/laatusuhteeltaan erinomaisia maailman markkinajohtajan Hikvisionin tuotteita. Voimme toteuttaa halutun ratkaisun myös "avaimet käteen" -periaatteella ja tarjota sen ylläpidon.

Suosittelemme erityisesti kameroita PoE (Power On Ethernet) -asennuksilla. Silloin kamerat saavat virtansa datakaapelista, eikä niille tarvita muuta virransyöttöä. Kaapeleissa tiedonsiirto toimii myös luotettavasti eikä häiritse alueen langattomia verkkoja. Tallennuksiin tarjoamme verkkotallentimia, jotka tallennuksen lisäksi syöttävät virran kameroille ja mahdollistavat tapahtumien monipuolisen etsinnän.

Tällä hetkellä suosituimpia ovat edulliset 2 megapikselin Full HD -kamerat ja tallentimia löytyy eri kokoisia. 4-, 8-, 16- tai 32-kanavaiset tallentimet voivat palvella vastaavaa määrää IP-kameroita. Yleensä kannattaa kuitenkin valita tallennin, johon jää jonkin verran kanavia tulevia laajennuksia varten.

 

Haalarikamerat

Haalarikamerat sopivat hyvin viranomaisille, vartijoille tai henkilöille, jotka saattavat tarvita todistusaineistoa suorittamistaan tehtävistä. Tällöin saadaan parempi kokonaiskuva tilanteista esimerkiksi jonkun toisen osapuolen vääristeltyjä syytöksia vastaan. Tallenteista voidaan myös huomata jälkeenpäin asioita, jotka jäivät tapahtumahetkellä huomaamatta.

Valikoimassamme on sekä muistikortille tallentavia IR-ledeillä varustettuja malleja että langattomasti reaaliaikaista videokuvaa lähettäviä vaihtoehtoja. Näille on myös tarjolla lisävarusteita kuten useamman kameran lataus- ja tiedonsiirtotelakat ja tallenteiden purku- ja käsittelyohjelmisto sekä erilaisia kiinnitysmahdollisuuksia.

Jos haluat tutustua tarjolla oleviin malleihin paremmin, ota meihin yhteyttä: Yhteystiedot