Kemikaalianalysaattorit

TD FD image small

 Thermo Scientificin kannettavat kemikaalianalysaattorit ovat pieneen tilaan integroituja kestäviä ja helppokäyttöisiä Raman- ja FTIR-spektrometrejä. Kun haluat selvittää kentällä nopeasti, mitä löytyneet aineet ovat ja ovatko ne jollain tavoin vaarallisia, nämä laitteet ovat sinulle parhaita mahdollisia työkaluja.

Raman-spektrometrit pystyvät analysoimaan aineen yleensä sekunneissa käsin koskematta suoraan niiden säilytysastioista, jos astiat ovat edes osittain läpinäkyviä.

FTIR-analysaattorit pystyvät analysoimaan tummempia fluorisoivia aineita, jotka ovat hankalampia Raman-analysaattoreille.

 

Gemini

Gemini on ensimmäinen kädessä pidettävä kemikaalianalysaattori, joka yhdistää RAMAN- ja FTIR-teknologiat.

Fleksivarren avulla pääsee RAMANilla ahtaampiinkiin paikkoihin.

FTIR-mittauspäässä on moottoroitu näytepuristin, joka mahdollistaa räjähteiden turvallisen etäanalysoinnin.

Helppokäyttöisyyttä on lisätty opastavalla käyttöliittymällä ja suuremmalla kosketusnäytöllä, joka toimi myös hansikkaat kädessä.

Laite on MIL-STD810G-standardin mukainen kuten muutkin alla esitellyt Thermo Scientificin tuotteet.

Gemini-esite

Lue lisää ja katso video http://www.thermoscientific.com/en/product/gemini-analyzer.html

 

FirstDefender RM ja RMX

FirstDefender RM painaa vain 800 grammaa ja täyttää MIL-STD 810G-standardin vaatimukset eli on vedenpitävä, kestää pudotuksia ja toimii pakkasessa. RMX-versiossa on jäykkä mittausvarsi jonka avulla laitteen voi jättää mittaamaan hankalia paikkoja esim. räjähdysvaaratilanteissa ja sen voi integroida myös robottiin. Molemmat  pystyvät tunnistamaan yli 11000 kemikaalia laajan spektrikirjastonsa avulla.

                

FirstDefender RM -esite

FirstDefender RMX -esite

 

TruDefender FT/FTi ja FTX

Nämä yhtä kestävät laitteet ovat FTIR-spektrometrejä samanlaiseen kemikaalien ja räjähteiden tunnistukseen. Ne sopivat erityisen hyvin värikkäille ja fluorisoiville aineille, mutta vaativat kosketuksen aineen kanssa. FTi-versio tarjoaa kännykkäteknologialla langattoman yhteyden tapahtumapaikalta johto- tai tukipaikoille välittäen tulokset sinne suoraan tapauksissa, joissa tuloksia on hankala tulkita itse tapahtumapaikalla. FTX on FT:ä vastaava uusin malli, jossa mittauspää on täysin uusittu ja siihen on yhdistetty näytteenmurskain, jolloin yhteispäino putoaa vielä puolella kilolla.

                     

 

TruDefender FT/FTi -esite FT/FTi-esittelyvideo (englanniksi)
TruDefender FTX -esite FTX-esittelyvideo (englanniksi)

  

TruNarc

TruNarc 570 gramman yksinkertaistettu versio FirstDefenderistä ja optimoitu tunnistamaan huumeita ja lääkeaineita. Kentällä tavatut aineet voidaan yleensä heti tunnistaa laillisiksi tai laittomiksi paikan päällä. TruNarc näyttää aineen nimen lisäksi sen laillisuuden liikennevalovärein. Mittaustapahtumat tallentuvat kellonaikoineen ja tuloksineen laitteen muistiin ja niistä tulostettua helposti raportin.

TruNarc-esite


Jos haluat tietää enemmän, kerromme mielellämme lisää » yhteystiedot